“VBB Advies kennen wij als proactieve en betrouwbare partner met verstand van zaken. Of het nu gaat om het starten van een onderneming of advies omtrent een bestaande onderneming, ze pakken alles accuraat op en zorgen voor een correcte afhandeling. Wat ons vooral aanspreekt aan VBB Advies is de laagdrempeligheid en de bereikbaarheid. Wij willen als bedrijf graag snel kunnen schakelen en het is dan ook een extra groot voordeel dat VBB Advies kan meeschakelen! Als gerenommeerd advieskantoor zijn ze altijd op de hoogte van de meest actuele regelgeving. Een partner om trots op te zijn!”

Ariejonne Oost – Kantoormanager 2.0 – www.dekantoormanager.nl


‘Mijn ervaring met VBB Advies is prettig vanwege de uitstekende service en de betrokkenheid. VBB Advies doen niet alleen hun werkzaamheden maar denken ook actief mee in wat het beste is voor je bedrijf. Een fantastische samenwerking!’

Jos Huberts – Brainstorm – www.brainstorm.nl


Na een zeer negatieve ervaring op boekhoudkundig gebied zijn wij op een heel goede manier en vakgericht weer in de positieve richting gebracht. Onze ervaring: vakbekwaam, korte lijnen, doortastend, gaan geen uitdaging uit de weg en eerlijkheid staat hoog in het vaandel. Dit alles kan alleen maar een goed gevoel geven!

Coen en Sjany Scholten – INTEXT timmerwerken – www.intexttimmerwerken.nl